Welkom!

Bel om te reserveren!

Dagelijks geopend vanaf 10:00 uur

ma 3 oktober gesloten i.v.m. personeelsuitje

Berghem 1, 6271 NP, Gulpen.  Tel. 043 - 60 11 366

jantjezageenspruimenhangen.png
 

Over jantje

01
Bourgondisch Genieten

Het adres om lekker te genieten van wat het bourgondische Limburg te bieden heeft. U kunt hier terecht voor een uitgebreide lunch, een heerlijk diner, een gezellige borrel of voor een lekker stuk Limburgse vlaai van Patisserie Peter Lemmens met heerlijke koffie van Cook&Boon.

 

02
ideale locatie

Door de ligging bovenop de Gulperberg te Gulpen (grenzend aan Panorama Camping Gulperberg) dé ideale uitvalsbasis voor een lekkere wandeling, fietstocht of tourrit. Het restaurant is gezellig ingericht. Rondom het restaurant ligt een royaal terras dat een schitterend panoramisch uitzicht biedt.

 

03
kindvriendelijke omgeving

Voor de kleintjes is er, dichtbij het Panorama terras, een grote speeltuin met diverse speeltoestellen aanwezig en hebben wij diverse boevengerechtjes op de kaart voor de kleine rakkers.

 

Reserveren

Reserveren kan enkel telefonisch.

Wij reserveren alleen voor binnen ín het restaurant.

043 60 11 366

 

Onze prachtige omgeving

Op de Gulperberg in Gulpen, één van de mooiste plekjes van Limburg, vind je Jantje zag eens pruimen hangen. De Gulperberg is veelal bekend bij wandelaars vanwege de schitterende natuur en prachtige vergezichten. Fietsers kennen hem door zijn vele fietsbeklimmingen door amateurs, alsmede door de jaarlijks terugkerende Amstel Gold Race waar ook de profs hun kunsten mogen vertonen. 

Ook wellicht interessant is dat de allereerste editie van Pinkpop in 1969 gehouden is op de zuidoost heuvel waar vandaag de dag Panorama Camping Gulperberg gelegen is.

Vanaf de Gulperberg kijk je uit op het pittoreske Gulpen met al zijn eyecatchers zoals Chateau Neubourg of de bierbrouwerij van Gulpener. Maar ook zie je Kasteel Cartils in Wijlre, het klooster in Wittem etc.

Wilt u ook blijven slapen?

Kijk dan even bij onze collega's van de Panorama Camping, of bel met: 043 450 23 30.

Er zijn diverse accomodaties, campingplaatsen, trekkershutten etc. aanwezig.

De camping is net als Jantje zag eens pruimen hangen het gehele jaar open.

kom gezellig borrelen

Borrelen is bij ons de hele dag mogelijk. Geniet buiten van de prachtige omgeving onder het genot van een borrelhapje en drankje. Of geniet binnen van onze sfeer in het gezellig en ruimtelijk ingerichte restaurant.

jantjes foto's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

CONTACT & LOCATIe

Heb jij suggesties, vragen of opmerkingen? Laat dan hier jouw bericht voor ons achter.

Bedankt voor je bericht!

berghem 1, 6271 NP, Gulpen.

Mail: Info@biejantje.nl

Tel. 043 - 60 11 366